Vluggertje

15 jaar huwelijk… Ze bekeek hem terwijl hij stond te koken. Hij was ouder geworden maar nog steeds een lekkere vent. Erg lekker, en in sommige opzichten geen steek veranderd. Nog steeds een lekker lijf met bijbehorend kontje.
Ze liep naar hem toe en sloeg haar armen om hem heen, het lekkere kontje duwde naar achter tegen haar aan en hij draaide zich om en in een beweging door, zodat zij tussen hem en het aanrecht in stond. Zijn lippen lagen op de hare terwijl zij haar handen onder zijn shirt liet lijden. Hij nam nog net de tijd om de gaspitten laag te draaien voor hij haar rokje omhoog schoof en zijn eigen broek losknoopte, in een soepele beweging tilde hij haar op de aanrecht en ze sloeg haar benen om hem heen.
Zijn pik vond de opening van haar kutje en met een stevige stoot zat hij diep in haar en ze kreunde van genot, haar nagels gleden over zijn rug omlaag terwijl de spanning in haar lijf toenam. Hij kende haar net zo goed als zij hem, zonder moeite bracht hij haar naar een hoogtepunt voor hij zijn zaad diep in haar spoot.
De kookwekker ging af terwijl hij zich terugtrok en hij keek haar glimlachend aan “aan tafel schat…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s