Vakantie

Ze schrok wakker van haar telefoon en snel pakte ze het ding van haar nachtkastje. Het was half vier ’s nachts, ook in Nederland, welke idioot stuurde nú een berichtje? Maar toen ze zag wat er op het scherm stond en wie de afzender was was ze in een klap wakker. “Kom. Zwembad”. Ze sliep naakt dus ze gooide een jurkje over haar hoofd, griste een appartementsleutel van het tafeltje en liep blootsvoets de deur uit. De gangen van het complex waren verlaten, de ouders van jonge kinderen waren vroeg naar bed gegaan, de jongelui na de disco dronken in slaap gevallen. Buiten was het ondanks het nachtelijke uur nog steeds zwoel.

Ze liep om het restaurant heen naar het zwembad, alles buiten was donker en ze vond haar weg deels omdat ze het de afgelopen dagen zo vaak had afgelegd. Het zachte klotsen van het zwembad voegde zich bij het subtiele ruisen van de wind in de palmen en ze keek of ze iets kon ontdekken. Aan de overzijde, bij de ligstoelen brandde een lichtje…
Ze liep om het zwembad heen en zag een brandende kaars en een glas champagne op een tafeltje, naast een ligstoel met een handdoek. En achter het tafeltje stond een man. Slechts gekleed in een zwembroek, het flakkerende kaarlicht weerschijnend op zijn gespierde lijf. De afzend van het berichtje…

Hij stapte op haar af, pakte haar hand en trok haar naar zich toe, en met een zucht nestelde ze zich tegen zijn lijf aan. Zijn handen gleden over haar rug en zijn lippen daalden op die van haar en als vanzelf opende ze de hare en beantwoorde zijn tongzoen. Eerst rustig verkennend maar allengs heftiger en met meer passie terwijl haar lijf met warmte reageerde. Toen liet hij liet haar los en geleidde haar uitnodigend naar de ligstoel. Ze ging zitten en hij gaf haar de champagne, ze nipte, nog eens en nog eens en toen nam hij het glas weer over en zette het terug op tafel.
Zijn handen gleden over haar lichaam, van haar schouders naar beneden waarbij zijn duimen langs haar tepels streken en stroomstootjes door haar lijf stuurden. Toen verder omlaag, over haar buik naar haar dijen. Daar pakte hij de rand van haar jurk en volgde dezelfde route in omgekeerde volgorde, haar jurk over haar hoofd schuivend. Zijn lippen landde op haar borsten en een kreun ontsnapte haar lippen toen zijn tong en tanden met haar tepels speelden. Langzaam duwde hij haar achterover op het ligbed tot ze op haar rug lag, en zijn lippen gingen verder langs haar hals omhoog. Bij haar oor aangekomen fluisterde hij zachtjes “Ik heb je twee weken mogen bekijken, mag ik je nu bezitten…?” en zijn ogen keken haar vragend aan. Bijna onmerkbaar knikte ze ja en een glans gleed over zijn gezicht.

Hij pakte de champagne, nam een slok en boog zich voorover. Zijn lippen raakte de hare en zijn tong opende haar mond, champagne in kleine golfjes voerend. Ze voelde zich week worden, twee weken lang had ze zijn donkere broeiende ogen op zich gevoeld, waar ze ook ging in het resort. Hij had haar koffie gebracht bij het ontbijt, cocktails geschud aan de bar en haar met zijn ogen uitgekleed als ze bij het zwembad lag. Ze was op deze vakantie gegaan om tot rust te komen, maar wat deze man in haar losmaakte was allesbehalve rustig.
Hij ging rechtop zitten en goot een straaltje champagne over haar buik. Zijn tong volgde het natte spoor omlaag en ze draaide onrustig met haar heupen toen hij een druppel van haar schaamheuvel likte. Zijn handen gleden tussen haar dijen en hij duwde haar knieën uit elkaar, haar voeten zette hij op de grond naast de pootjes van de ligstoel. Ze sloot haar ogen toen hij met zijn tong langs de binnenkant van haar dijen omhoog likte.

Zijn lippen sloten zich om haar schaamlippen, warm zuigend. Verwachting bouwde zich op in haar onderbuik, kriebels van gekmakend verlangen terwijl zijn tong langzaam een weg zocht naar het centrum van haar gevoeligheid. Ze wipte met haar heupen omhoog toen zijn tong eindelijk haar klitje beroerde, ze wilde méér van hem voelen, meer… Weer kreunde ze toen hij met haar klitje speelde, zijn tong en lippen maakte haar helemaal gek, ze wilde ontsnappen en dieper in hem duiken tegelijk. Het verlangen werd omgezet in spanning die haar vulde, vanuit haar onderbuik nam de spanning bezit van haar lijf, alsof ze opsteeg boven zichzelf. En ineens was daar een bliksemschicht van genot toen hij zachtjes zijn tanden in haar klitje zette, en toen liet hij haar los. Langzaam keerde ze weer in zichzelf terug.

Hij stond op, trok zijn short uit en zette zijn voeten aan weerzijde van het bed zodat hij schrijlings over haar heen kwam te staan. Met een soepele beweging zette hij de rugleuning van het ligbed omhoog en zijn stijve pik, fier overeind, bevond zich ineens vlak voor haar gezicht. Ze likte langs de schacht omhoog en sloot haar lippen om zijn eikel. Een druppeltje zilt beroerde haar tong en ze likte zijn eikel, speels verkennend. Toen gleed ze met haar lippen omlaag, hem diep opnemend en al zuigend gleed ze terug naar zijn eikel. Steeds iets sneller en iets dieper zoog ze zijn pik naar binnen en hij gleed met zijn handen om haar hoofd en pakte haar bij haar haren beet om het tempo aan te geven, kreunend genietend.
Toen hielden zijn handen haar hoofd stil ten teken dat ze moest stoppen. Hij liet zich zakken en ging tussen haar knieen op het bed zitten, diep drong zijn tong haar mond binnen terwijl zijn handen nog steeds haar hoofd vasthielden. Ze kon geen kant op maar wilde ook geen kant op. Ze wilde nog maar één ding…

Alsof hij haar gedachten las bracht hij één hand achter de stoelleuning en haar immer dwingend zoenend legde hij de stoel plat, haar in een soepele beweging onder hem brengend. Hij verschoof zijn benen en zonder verdere plichtplegingen of waarschuwing was hij ineens diep in haar en haar verraste kreet werd gesmoord onder zijn lippen.
Even hield hij stil en toen bewoog hij zijn heupen, heel langzaam bewoog hij zin pik naar buiten tot alleen zijn eikel nog in de ingang van haar schede rustte en toen stootte hij in een beweging weer diep in haar. Ze pakte zijn ritme op, tegendruk gevend op zijn stoten en de cadans van zijn bewegingen kreeg haar lichaam en geest zijn zijn greep. Steeds hoger bracht hij haar tot daar waar haar geest beneveld werd door de extase en toen hij haar naam gromde liet ze haar laatste stukje beheersing gaan en het orgasme nam haar over, als vurige golvende tijdloosheid in haar lijf.

Heel langzaam keerde ze terug in het hier en nu, terug naar de man die net als zij tijd nodig had om bij te komen van deze ervaring. Ze drukte zachtjes een kus op zijn huid, op het gevoelige plekje net onder zijn oor voor hij zich overeind drukte en haar naast hem trok. Voldaan keek ze hem aan en hij kuste zachtjes haar lippen, vulde toen het glas nogmaals met champagne en gaf het haar haar met een glimlach “All inclusive”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s